Etusivu

Kehitysyhteistyön hankehallinnon itseopiskelupaketti on tarkoitettu kehitysyhteistyöhankkeita suunnitteleville ja toteuttaville järjestöille oman osaamisensa vahvistamiseksi ja päivittämiseksi.

Itseopiskelupaketin tarkoituksena on parantaa hankkeiden laatua ja tuloksellisuutta sekä tukea järjestöjen oppimista ja hakeutumista Kepan järjestämään koulutukseen. Paketti pyrkii myös madaltamaan kynnystä perehtyä kehitysyhteistyön peruskysymyksiin ja hankehallinnon kulmakiviin sekä tarjoaa linkkejä muihin tietolähteisiin.

Itseopiskelupaketti koostuu kuudesta asiakokonaisuudesta eli moduulista. Kukin moduuli sisältää teksti- ja kysymysosion. Moduulien kaikki tekstiosat ovat luettavissa ilman kirjautumista, mutta kysymyksiin vastaaminen edellyttää kurssille kirjautumista. Kurssin voi suorittaa yhdellä kertaa tai osissa moduuli kerrallaan. Kaikkiaan sen suorittaminen teksti- ja kysymysosioineen vie noin yhden työpäivän. Hyväksytysti kurssin suorittaneet saavat kurssitodistuksen automaattisesti sähköpostitse.

Sivustolla käytetään seuraavia toimintoja:

  • Alaviitteet on merkitty numeroin1 ja kirjoitettu auki sivun alalaitaan.
  • Ponnahdusikkunat on merkitty vihrein sanoin ja sisältävät tekstiä, taulukoita, kuvia tai videoita.
  • Linkit toisille sivustoille on merkitty laatikolla, jossa on nuoli.
  • Suurennuslasilla merkityt kuvat aukeavat suuremmiksi niitä klikattaessa.
  • Sivun alareunassa olevasta tulostusikonista saa kunkin moduulin tulostettavaan muotoon. Tulostusversion alleviivatuja linkkisanoja klikkaamalla saa myös ponnahdusikkunoista tulostusversion.

Itseopiskelupaketissa saattaa ajoittain esiintyä teknisiä ongelmia ja sisällössä virheitä ja puutteita. Käyttäjiltä saatu mahdollisimman yksilöity palaute auttaa Kepaa kehittämään sivustoa ja korjaamaan virheitä. Toivomme teidän lähettävän palautteenne sähköpostitse osoitteeseen itseopiskelu(at)kepa.fi.

Jatka kirjautumatta